Аеро Чартър

Чартърни решения за полетите от вашата туристическа програма, ad-hoc нужди, спортни или M.I.C.E. събития. Аеростар ще ви осигури най-подходящия самолет за вашия авиационен транспорт

Предлагаме да изберем и договорим от ваше име най-подходящото чартърно решение за вашия единичен (ad-hoc) полет, сезонна или целогодишна програма.

Ако сте туроператор и се нуждаете от самолетен превоз, за да завършите цялостта на туристическите си пакети, ние можем да сме ви от помощ в това специфично направление.

В случай, че сте туристическа агенция и имате група, индивидуален или корпоративен клиент, на когото следва да организирате чартърен полет с малък или голям самолет, с едно или повече кацания, бъдете уверени, че ще намерим най-доброто за вас и вашия клиент решение най-достъпни ценови нива.

Или може би не сте сигурни дали да предприемете следващата стъпка и сами да чартирате самолет? Можем да комбинираме нуждите ви с тези на фирма, която би приветствала партньорство (ко-чартиране) във вече създадена полетна програма.

Имате потребност от единичен (ad-hoc) полет за индивидуален авиотранспорт за вас или вашите клиенти с цел лични, бизнес, конферентни или свързани с посещение или участие на спортно събитие нужди? Тук сме, за да осигурим надеждно, подходящо и ценово атрактивно решение.

Нека ви предложим крилете, които ще ви отведат до вашата дестинация спокойно, сигурно и комфортно.

Ще обезпечим, в пълно съответствие с вашите изисквания, цялостната оргнанизация на всяка една заявена от вас полетна операция, колкото и комплексна да е тя.

  • Сезонни летни и/или зимни чартърни програми
  • Целогодишни чартърни програми
  • Единични (Ad-hoc) полети /за бизнес или лични нужди/
  • Въздушен транспорт за посещение или участие на спортни събития
  • Въздушен транспорт за конференции, семинари, изложения, "тийм билдинг" и фирмени събития
  • Чартиране на блок места на съществуващи полети (ко-затоварване)